Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch

Kwaliteit in spuitgieten

Kwaliteit in spuitgieten

AKF/AGF Industrie B.V. Nederland streeft altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit in spuitgieten. Het maakt daarbij niet uit of het product eenvoudig is of zeer complex. Wij geloven sterk in de noodzaak van kwaliteit.

Kwaliteit in spuitgieten vanwege onze werkterreinen

AKF/AGF garandeert de hoogst haalbare kwaliteit in spuitgieten. Onze hoogwaardige kwaliteit volgt enerzijds uit de werkterreinen waarop wij ons begeven. Zo vereist de lucht- en ruimtevaart industrie bijvoorbeeld zeer hoogwaardige kwaliteit. Anderzijds geloven wij ook in kwaliteit als ons sterkste concurrentiemiddel. Daarom werken we voortdurend aan kwaliteitsborging.

Onze certificeringen

Deze kwaliteitsgarantie ziet u tevens terug in onze certificering voor de volgende kwaliteitsnormen:

  • AS9100 (Aerospace Services)
  • ISO9001

iso-9001-certificering-spuitgieten-kwaliteit-in-spuitgietenDeze norm is een standaard ISO9001 normering met daaraan toegevoegd de paragrafen die betrekking hebben op ‘Aerospace Services‘, oftewel leveringen aan de lucht- en ruimtevaartindustrie. Deze normering behoort tot de hoogste normering in de branche.

Uiteraard is een kwaliteitscertificering alleen niet voldoende. Samen met onze kwaliteitsafdeling en al onze medewerkers, werken wij iedere dag aan de hoogst mogelijke kwaliteit voor uw producties en spuitgietproducten. Het is dan ook niet voor niks dat onze klanten ons beoordelen met een gemiddelde score van 9.5.

Maak nu kennis met spuitgietbedrijf AKF/AGF Nederland

kwaliteit in spuitgieten zit in de details

Kwaliteit zit soms in details.

Wilt u kennismaken met de kwaliteit van AKF/AGF Nederland? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende telefonische afspraak in te plannen of kom langs voor een factory tour. Bij specifieke vragen kunt u ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers. Klik hier voor een contactoverzicht.

Spuitgietproduct ontwikkelen? Vraag ons snel en vrijblijvend om advies.

Wilt u meer informatie over de maakbaarheid van uw product(en)? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Gelet op bovenstaande aspecten zullen wij u snel een volledig advies geven.

SaveSave

SaveSave