Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch

Hoogwaardige spuitgietproductie

Hoogwaardige Spuitgietproductie

AKF/AGF Industrie B.V. streeft naar hoogwaardige spuitgietproductie. Wij geven hier invulling aan door altijd te werken aan het leveren van toegevoegde waarde voor onze klanten.

De toegevoegde waarde schuilt in diverse aspecten. Uiteraard staat kwaliteit voorop. Maar ook optimale hoogwaardige spuitgietproductie door het uitvoeren van snelle en kostenefficiënte producties, stabiele en kwalitatief constante producties en betrouwbare leveringen.

Herinvesteren in de toekomst

Wij ontwikkelen ons bedrijf voortdurend, om altijd te beschikken over de laatste technieken. Zo dragen wij zorg voor een volledig, goed werkend en betrouwbaar machinepark. Daar waar mogelijk investeren we doorlopend in onze apparatuur.

hoogwaardige spuitgietproductie door AKF/AGF Nederland

Hoogwaardige Spuitgietproductie.

Hoogwaardige spuitgietproductie van A tot Z

AKF/AGF Industrie B.V. Nederland verzorgt volledige spuitgietproducties. Hiertoe behoren eventuele nabewerkingen, decoratie door bedrukken, en assemblage. Producties met assemblages bekijken we wel kritisch. Vanwege de mogelijkheden van lage-lonen-landen analyseren we zorgvuldig of assemblages te vermijden zijn. Als dat niet mogelijk is, worden ze zoveel mogelijk gesimplificeerd. Blijft er relatief veel assemblage bekijken we de mogelijkheden om dit in een lage-lonen-land te laten uitvoeren. Uiteraard kunnen er dwingende factoren meespelen om te besluiten de productie toch in huis te houden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij complexe assemblages van kleine series.

Just in time delivery als standaard service

De productie van AKF/AGF Industrie B.V. is erop gericht om zoveel mogelijk vanuit voorraad te leveren. Wanneer een productie eenmaal op gang gekomen is, proberen wij uw spuitgietproducten zo veel mogelijk op voorraad te houden. Dat heeft twee voordelen. Ten eerste kunnen wij producties beter en efficiënter op elkaar afstemmen, wat een kostenbesparing oplevert. Ten tweede heeft u als klant het voordeel dat wij vaak snel uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor is Just-In-Time bij ons een standaard service. Voor het bijhouden van voorraad betaalt u niets extra‘s.

Vrijwel onbeperkte spuitgietcapaciteit

Tussen 06.00 en 23.00 uur organiseren wij onze hoogwaardige spuitgietproductie in 2 bemande ploegen. De overige ploegen (nachten en weekeinden) wordt er onbemand geproduceerd. Wanneer nodig zetten wij een derde ploeg in om het productievolume eenvoudig te kunnen opschalen. Ongeschoolde arbeid voor handling, nabewerking of assemblage is volledig geflexibiliseerd. Op deze manier beschikt AKF/AGF Industrie B.V. over een vrijwel onbeperkte capaciteit.

Wij staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een servicegerichte partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Spuitgietproduct ontwikkelen? Vraag ons snel en vrijblijvend om advies.

Wilt u meer informatie over de maakbaarheid van uw product(en)? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Gelet op bovenstaande aspecten zullen wij u snel een volledig advies geven.